Niets is er gezelliger dan samen met familie of vrienden lekker te tafelen. Uren lang gezellig samen zitten en heerlijk eten. Bij lang zitten is het prettig als je zit op mooie maar vooral comfortabele stoelen. Ook een mooie tafel waar iedereen goed aan kan zitten is vaak extra gezellig. 

Voor een complete sfeer: dek de tafel mooi en kleedt de ruimte aan met stoere kasten, een gave lamp en wat leuke accessoires voor een stoere/gezellige sfeer. In onze winkel zijn verschillende lampen en accessoires te vinden om iedere ruimte mooi aan te kleden. 

Eettafel

De Sopron eettafel is een echte statement in huis. De tafel is gemaakt van zware eiken kwaliteit en heeft de afmetingen: L 240x B 100x H 78 cm. De poten van de tafel zijn 12x18 cm. De tafel in deze opstelling kost €1395,-. 
De tafel is ook mogelijk in de maten: 180cm, 200cm, 220cm, 260cm, 280cm, 300cm.

eetkamerstoelen

Heerlijk zittende eetkamerstoelen met binnenvering en stalen frame. De stoelen zijn AMY, AMBER en AYSON. De stoelen zijn op de foto uitgevoerd in de stof Jeep 12. Alledrie de stoelen hebben een andere stiksel patroon. Carre stiksel, cadilac stiksel en een stoel met een bies. 
De stoelen kosten in deze uitvoering €169,- per stoel.

Kasten PTMD 

Stoere metal cross cabinet. Afmetingen: H 200x B 48,5x D 42 cm. De kast heeft 4 vakken en een glazen deur met metalen frame. De prijs per kast is €459,-. 

Lamp

Hanglamp NORA metaal/bruin. Prijs per lamp €169,-. 

Wij hebben meerdere lampen hangen in onze winkel. Komt u langs en laat u inspireren.