Deze stoere landelijke eethoek is perfect voor iedereen die van industrieel en landelijk houdt. De afgebeelde eethoek opstelling is een mix van industrieel met landelijk en een kleine vintage twist. Stoere industriele elementen gecombineerd met hout en leer. 

Kleurencombinaties

De groentinten zijn in 2018 erg populair en de gecombineerde natuurkleuren zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting van een hedendaagse landelijke woning.

Eettafel

De ronde eettafel is een echte eyecatcher in uw interieur. De tafel heeft een eikenblad en een grote stalen poot. De tafel heeft een diameter van 130cm en is 76cm hoog. De prijs in deze uitvoering is €1095,-. Leverbaar in diverse maten en met verschillende onderstellen/poten.

Eetkamerstoel

Stoere eetkamerstoelen in stof, kleur groen cowboy. De stoelen zijn voorzien van stalen onderstel en een goede zit. Prijs per stoel € 229,-. 

Kast ptmd

Simple Metal Cabinet kast van PTMD. Stoere metalen kast met 3 deuren. Afmetingen 157cm x 43cm x 38cm (hxbxd). Prijs €319,-. 

Inspiratie

Op zoek naar meer inspiratie? In onze winkel hebben we verschillende inspirerende en verassende woonsettings ingericht om je te helpen de juiste keuzes te maken. Zo ervaart u in de praktijk welke stijl het beste bij u past. Als u de tafel en stoelen wilt bekijken en ervaren bent u altijd van harte welkom in onze winkel!